Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Sajt tekercs

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 15 dkg selyemsonka (vagy tetszés szerint más felvágott) 3 főtt tojás 30 dkg trappista sajt (vagy bármilyen kemény sajt) 10 dkg tömlős krémsajt 1 db lilahagyma 2 csokor petrezselyem 1 ek mustár fűszerpaprika ízlés szerint só ízlés szerint bors ízlés szerint Elkészítése: Megfőzzük a tojást, ezt követően pedig lereszeljük, majd a megpucoljuk. A petrezselyemzöldet, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Erdosi MIrella
Beküldte: 2014.06.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 15 dkg selyemsonka (vagy tetszés szerint más felvágott)
  • 3 főtt tojás
  • 30 dkg trappista sajt (vagy bármilyen kemény sajt)
  • 10 dkg tömlős krémsajt
  • 1 db lilahagyma
  • 2 csokor petrezselyem
  • 1 ek mustár
  • fűszerpaprika ízlés szerint
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint


Elkészítése:

Megfőzzük a tojást, ezt követően pedig lereszeljük, majd a megpucoljuk.

A petrezselyemzöldet, a hagymát és a sonkát felvágjuk apróra. (ha vékony szelet a sonka, akkor teríthetjük a sajtra is, nem kell felvágni). Ezeket egy tálba rakjuk és a sajtkrémmel, a reszelt tojással, mustárral kikeverjük, ízlés szerint fűszerezzük.

A sajtot mikróba tesszük kb 5 percre, ha megolvadt a gyúródeszkára teszünk folpackot és ezen kinyújtjuk a sajtot téglalap alakúra, tetszőleges vastagságra, olyan nagyságúra hogy a töltelék ráférjen.

Ezután a tölteléket vastagon rákenjük és feltekerjük. Alufóliába csomagolva hűtőbe tesszük. Ha kellően lehűlt, felszeletelve tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Erdosi MIrella
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is