Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Sajtos-körtés francia saláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 10 dkg sajt 1 db körte 1 db alma 1 marék zöldborsó 2 szál sárgarépa 4 db csemegeuborka 450 g tejföl 5 ek majonéz 1 tk mustár 1 tk citromlé 1 csipet bors 1 ek vaj Elkészítése: A vajon, kevés víz hozzáadásával, megpárolom a répát. Amikor már majdnem kész, belerakom a borsót. A többi […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Anett Kulcsár
Beküldte: 2013.11.03.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 10 dkg sajt
  • 1 db körte
  • 1 db alma
  • 1 marék zöldborsó
  • 2 szál sárgarépa
  • 4 db csemegeuborka
  • 450 g tejföl
  • 5 ek majonéz
  • 1 tk mustár
  • 1 tk citromlé
  • 1 csipet bors
  • 1 ek vaj


Elkészítése:

A vajon, kevés víz hozzáadásával, megpárolom a répát. Amikor már majdnem kész, belerakom a borsót. A többi hozzávalót (alma, körte, trappista sajt, csemege uborka) egy jénai tálba felkockázom, majd a kihűlt répás-borsós keveréket is hozzákeverem. Ráöntöm az egy pohár tejfölt, hozzákeverem a majonézt, a mustárt, egy csipet borsot és egy pici citromlevet. Elkeverem és hűtőbe teszem.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Húsvéti receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Anett Kulcsár
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is