A tojásokat megfőzzük, meghámozzuk és a sárgáját kkivesszük.
A sárgájához jozzáadjuk a mustárt, a vajat, a sót és villával jól összenyomkodjuk, kikeverjük.
A fehérjét apró kockákra vágjuk és hozzáadjuk a tömlős sajtot, a petrezselymet, a sót, a borsot és az egészet alaposan összekeverjük.
Sütőpapírral a tepsit (30*33 cm) kibéleljük, kevés olajjal megkenjük és a sajt szeleteket rátesszük úgy, hogy a szélei egy kicsit fedjék egymást, majd megszórjuk reszelt sajttal.
Utána előmelegített sütőbe tesszük 180 fokra kb 3-5 percre (épphogy a sajtok picit összeolvadjanak).
Ha már nem meleg, akkor egy sík felületre a tepsiből a sütőpapírral együtt lecsúsztatjuk (így könnyebb lesz majd feltekerni).
A reszelt sajtra a tojásfehérjés krémet rákenjük (az alján maradjon ki kb 5-6 cm). Erre pedig rátesszük a gépsonka szeleteket. A gépsonka szeletekre pedig rákenjük a tojássárgás krémet (itt is alul maradjon ki a 5-6cm). A felső részéről indulva a sütőpapír segítségével feltekerjük, mint a bejglit. Folpackkal letakarjuk és a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt egyforma szeletekre vágjuk.