Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Sonkás alagút

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 szelet gépsonka 2 csemege uborka 10 főtt tojás 10 dkg párizsi 2 dl tejföl 1 kis tubus majonéz 1 dl víz 1 ek zselatin 1 leveskocka Elkészítése: 4 apróra vágott főtt tojást, az uborkát, párizsit a tejföllel és a majonézzel összekeverjük. A leveskockát a zselatint 1 dl vízzel addig melegítjük, amíg a zseltain […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Bettike1234
Beküldte: 2014.12.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 szelet gépsonka
  • 2 csemege uborka
  • 10 főtt tojás
  • 10 dkg párizsi
  • 2 dl tejföl
  • 1 kis tubus majonéz
  • 1 dl víz
  • 1 ek zselatin
  • 1 leveskocka


Elkészítése:

4 apróra vágott főtt tojást, az uborkát, párizsit a tejföllel és a majonézzel összekeverjük.

A leveskockát a zselatint 1 dl vízzel addig melegítjük, amíg a zseltain felolvad és forrón hozzákeverjük az egész masszához.

Az őzgerinc formát fóliával, 4 szelet sonkával kibéleljük, ráöntjük a massza felét, közepébe sorba rakjuk a főtt tojásokat, a tetejére öntjük a massza másik felét. Ezután befedjük a maradék sonkával. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
[box style=”info”]Hús mellé vagy önálló ételként is fogyasztható. Gyorsan kész van és nagyon mutatós.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Bettike1234
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is