Elkészítése
Hozzávalók:
- 6 szelet gépsonka
- 2 csemege uborka
- 10 főtt tojás
- 10 dkg párizsi
- 2 dl tejföl
- 1 kis tubus majonéz
- 1 dl víz
- 1 ek zselatin
- 1 leveskocka
Elkészítése:
4 apróra vágott főtt tojást, az uborkát, párizsit a tejföllel és a majonézzel összekeverjük.
A leveskockát a zselatint 1 dl vízzel addig melegítjük, amíg a zseltain felolvad és forrón hozzákeverjük az egész masszához.
Az őzgerinc formát fóliával, 4 szelet sonkával kibéleljük, ráöntjük a massza felét, közepébe sorba rakjuk a főtt tojásokat, a tetejére öntjük a massza másik felét. Ezután befedjük a maradék sonkával. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
[box style=”info”]Hús mellé vagy önálló ételként is fogyasztható. Gyorsan kész van és nagyon mutatós.[/box]

