Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Sonkás, tojáskrémes sajttekercs

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A töltelékek elkészítése Először megfőzzük a tojásokat, majd lereszeljük őket vagy villával összetörjük. A tojásos krémet mustárral ízesítjük, és sóval, borssal fűszerezzük. A sonkát ledaráljuk, és elkeverjük a tormával, így készítve el a másik tölteléket. A sajt nyújtása és töltése A sajtot mikróban vagy forró vízben megolvasztjuk, amíg nyújthatóvá válik. Ezt követően téglalap alakúra nyújtjuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A töltelékek elkészítése

Először megfőzzük a tojásokat, majd lereszeljük őket vagy villával összetörjük. A tojásos krémet mustárral ízesítjük, és sóval, borssal fűszerezzük. A sonkát ledaráljuk, és elkeverjük a tormával, így készítve el a másik tölteléket.

A sajt nyújtása és töltése

A sajtot mikróban vagy forró vízben megolvasztjuk, amíg nyújthatóvá válik. Ezt követően téglalap alakúra nyújtjuk a sajtot, és először a sonkás krémet kenjük rá, majd a tojásos krémet rétegezzük a tetejére.

A felgöngyölés és hűtés

Óvatosan felgöngyöljük a sajtot, majd szorosan alufóliába csomagoljuk. A kész tekercset 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen, így könnyen szeletelhető lesz.

Tálalás

Ez a recept remek módja a maradék sonka és főtt tojás felhasználásának, különösen húsvét után. Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is