Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Tejfölös-majonézes tojáskrém nyuszival

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 10 db főtt tojás 6 ek majonéz 2 dl tejföl 2 teáskanál fűszerpaprika só ízlés szerint bors ízlés szerint 1 teáskanál mustár 1 közepes lilahagyma 10 dkg párizsi 5 dkg sajt 1 kis db sárgarépa Elkészítése: A főtt tojásokat felszeleteljük, a hagymát megtisztítjuk és felkockázzuk. Hozzáadjuk a tejfölt, a majonézt, a mustárt, meghintjük a […]

Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Salamon Csilla
Beküldte: 2016.04.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 10 db főtt tojás
  • 6 ek majonéz
  • 2 dl tejföl
  • 2 teáskanál fűszerpaprika
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 közepes lilahagyma
  • 10 dkg párizsi
  • 5 dkg sajt
  • 1 kis db sárgarépa


Elkészítése:

A főtt tojásokat felszeleteljük, a hagymát megtisztítjuk és felkockázzuk.

Hozzáadjuk a tejfölt, a majonézt, a mustárt, meghintjük a fűszerpaprikával, majd megsózzuk és megborsozzuk, majd alaposan összekeverjük.

A krémet egy tányérra halmozzuk.

Egy-egy szelet párizsi lesz a nyuszi feje és a teste. 1 szelet párizsiból kisebb köröket vágunk, ez lesz a nyuszi tappancsa és a keze. Kisebb cikket vágunk a füléhez. Sajtszelet lesz a pofija.

Sárgarépaszeletből lesz a répa, amit a kezében tart. Uborkacsík a bajusza, olajbogyó a szeme.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Salamon Csilla
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is