Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Tormakrémes sonkatekercs

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Besamelmártás: Egy lábasban 10 dkg vajat felolvasztunk, majd hozzáadjuk a lisztet, és világos rántást készítünk. A rántást fokozatosan felengedjük a forró tejjel, miközben habverővel folyamatosan keverjük, hogy ne csomósodjon össze. Addig főzzük, amíg sűrű, sima mártást nem kapunk. A besamelt hagyjuk kihűlni, majd alaposan kikeverjük a maradék 10 dkg vajjal és az ecetes tormával. Sóval, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2013.04.28.

Hozzávalók

A díszítéshez

Elkészítése

Besamelmártás:

Egy lábasban 10 dkg vajat felolvasztunk, majd hozzáadjuk a lisztet, és világos rántást készítünk. A rántást fokozatosan felengedjük a forró tejjel, miközben habverővel folyamatosan keverjük, hogy ne csomósodjon össze. Addig főzzük, amíg sűrű, sima mártást nem kapunk.

A besamelt hagyjuk kihűlni, majd alaposan kikeverjük a maradék 10 dkg vajjal és az ecetes tormával. Sóval, fehér borssal és ízlés szerint egy kevés cukorral ízesítjük.

Sonkatekercsek:

A sonkaszeletek szélére megfelelő mennyiségű tormakrémet teszünk, és szorosan felgöngyöljük. A franciasalátát egy tálra terítjük, és a kész sonkatekercseket a saláta tetejére helyezzük.

Díszítés:

A tálat ízlés szerint feldíszítjük a felszeletelt paradicsommal, kígyóuborkával, póréhagyma- és lila hagymakarikákkal, valamint csemegeuborkával.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is