Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Vendégváró falatkák

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hozzávalókat apró kockákra vágjuk. A zselatint a húslevessel felforraljuk, majd hagyjuk langyosra hűlni. Amikor langyos, hozzákeverjük a majonézhez. Majonéz elkészítése: Egy tojássárgáját robotgéppel elkezdünk verni, miközben folyamatosan, csepegtetve adagoljuk hozzá az olajat. Amikor a keverék kemény, vaj-szerű állagot ér el, hozzákeverjük a többi hozzávalót. Az elkészült majonézes öntetet összekeverjük az apróra darabolt hozzávalókkal. Egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
T.Nora
Beküldte: 2013.02.27.

Hozzávalók

Majonézhez

Zselatinhoz

Elkészítése

A hozzávalókat apró kockákra vágjuk.

A zselatint a húslevessel felforraljuk, majd hagyjuk langyosra hűlni. Amikor langyos, hozzákeverjük a majonézhez.

Majonéz elkészítése:

Egy tojássárgáját robotgéppel elkezdünk verni, miközben folyamatosan, csepegtetve adagoljuk hozzá az olajat. Amikor a keverék kemény, vaj-szerű állagot ér el, hozzákeverjük a többi hozzávalót.

Az elkészült majonézes öntetet összekeverjük az apróra darabolt hozzávalókkal.

Egy őzgerincformát folpack fóliával kibélelünk, és az így elkészített masszát beleöntjük. Hűtőbe tesszük, és hagyjuk teljesen megdermedni. Szeletelve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Francia Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
T.Nora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is