Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Athéni karfiol tartármártással, rizzsel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karfiolt rózsáira szedjük, majd sós vízben roppanósra főzzük. A bort két evőkanál olajjal és a liszttel simára keverjük, aztán hozzáadjuk a tojások keményre felvert habját. Ebbe a masszába mártva a karfiolt, forró olajban kisütjük. A mártás hozzávalóit kikeverjük. A karfiolt tartármártással és rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2019.01.18.

Hozzávalók

A sütéshez

A tartármártáshoz

Elkészítése

A karfiolt rózsáira szedjük, majd sós vízben roppanósra főzzük.

A bort két evőkanál olajjal és a liszttel simára keverjük, aztán hozzáadjuk a tojások keményre felvert habját.

Ebbe a masszába mártva a karfiolt, forró olajban kisütjük.

A mártás hozzávalóit kikeverjük.

A karfiolt tartármártással és rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is