Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Baconös töltött gomba rántva

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előkészítésként a gombák szárait eltávolítjuk. A gombaszárakat, szalonnát és sonkát kis kockákra, a hagymát pedig apróra vágjuk. A sajtokat lereszeljük. Egy serpenyőben a szalonnát kipirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és üvegesre dinszteljük. Belekeverjük a sonkát és az apróra vágott gombaszárakat, sózzuk, borsozzuk, és addig pirítjuk, amíg a gomba elfövi a levét. A forró […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.02.19.

A gombához

A panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítése

Előkészítésként a gombák szárait eltávolítjuk. A gombaszárakat, szalonnát és sonkát kis kockákra, a hagymát pedig apróra vágjuk. A sajtokat lereszeljük.

Egy serpenyőben a szalonnát kipirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és üvegesre dinszteljük. Belekeverjük a sonkát és az apróra vágott gombaszárakat, sózzuk, borsozzuk, és addig pirítjuk, amíg a gomba elfövi a levét. A forró keverékhez hozzáadjuk a reszelt sajtokat, majd hagyjuk hűlni.

A gombafejeket megtöltjük a töltelékkel, és mindegyiket egy-egy szelet baconbe tekerjük úgy, hogy a bacon teljesen fedje a tölteléket. A baconbe tekert gombafejeket duplán bepanírozzuk: először lisztbe, majd tojásba és zsemlemorzsába, ismét tojásba, végül újra zsemlemorzsába forgatjuk.

A bepanírozott gombafejeket bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Zöldséges rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is