Előkészítésként a gombák szárait eltávolítjuk. A gombaszárakat, szalonnát és sonkát kis kockákra, a hagymát pedig apróra vágjuk. A sajtokat lereszeljük.
Egy serpenyőben a szalonnát kipirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és üvegesre dinszteljük. Belekeverjük a sonkát és az apróra vágott gombaszárakat, sózzuk, borsozzuk, és addig pirítjuk, amíg a gomba elfövi a levét. A forró keverékhez hozzáadjuk a reszelt sajtokat, majd hagyjuk hűlni.
A gombafejeket megtöltjük a töltelékkel, és mindegyiket egy-egy szelet baconbe tekerjük úgy, hogy a bacon teljesen fedje a tölteléket. A baconbe tekert gombafejeket duplán bepanírozzuk: először lisztbe, majd tojásba és zsemlemorzsába, ismét tojásba, végül újra zsemlemorzsába forgatjuk.
A bepanírozott gombafejeket bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Zöldséges rizzsel tálaljuk.