Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Bocskoros vargánya gomba nokedlivel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát apróra vágtjuk, majd a felforrósított zsíron üvegesre dinszteljük. Ezután a pirospaprikával megszórjuk, majd kevés vízzel felengedjük és a felszeletelt gombát beletesszük. Sózzuk, borsozzuk és beletesszük a felaprított paprikát, paradicsomot és a zúzott fokhagymát. Fedő alatt készre főzzük, közben néha átkeverjük. A tejfölt a liszttel kikeverjük, majd a gombát behabarjuk és kevés citromlével ízesítjük. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.09.24.

Hozzávalók

A nokedlihez

Elkészítése

A vöröshagymát apróra vágtjuk, majd a felforrósított zsíron üvegesre dinszteljük.

Ezután a pirospaprikával megszórjuk, majd kevés vízzel felengedjük és a felszeletelt gombát beletesszük. Sózzuk, borsozzuk és beletesszük a felaprított paprikát, paradicsomot és a zúzott fokhagymát.

Fedő alatt készre főzzük, közben néha átkeverjük.

A tejfölt a liszttel kikeverjük, majd a gombát behabarjuk és kevés citromlével ízesítjük.

A nokedlihez a hozzávalókat annyi liszttel összekeverjük, hogy jó állagú legyen. Ne legyen híg, de kemény sem.

Forrásban lévő, enyhén sós vízbe szaggatjuk. Amikor feljönnek a víz felszínére, akkor egy szűrőkanállal kiszedjük. Csap alatt vízzel leöblítjük, majd a vizet jól lerázzuk róla és kevés olajat keverünk hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is