Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Borzas burgonya

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyákat megpucoljuk, hosszában félbevágjuk, és a tetejüket fél centiméterenként bevagdossuk. Célszerű közepes és körülbelül egyforma nagyságú burgonyákat választani, hogy egyenletesen sülhessenek meg. Megsózzuk, borsozzuk, és megkenjük vajjal vagy margarinnal. A tepsibe sütőpapírt teszünk, és ráhelyezzük a burgonyákat. 200 fokos sütőben körülbelül 40 percig sütjük, közben minden 15 percben megkenjük vajjal. Ezután a reszelt sajtot […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.03.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyákat megpucoljuk, hosszában félbevágjuk, és a tetejüket fél centiméterenként bevagdossuk. Célszerű közepes és körülbelül egyforma nagyságú burgonyákat választani, hogy egyenletesen sülhessenek meg.

Megsózzuk, borsozzuk, és megkenjük vajjal vagy margarinnal. A tepsibe sütőpapírt teszünk, és ráhelyezzük a burgonyákat. 200 fokos sütőben körülbelül 40 percig sütjük, közben minden 15 percben megkenjük vajjal.

Ezután a reszelt sajtot elkeverem egy kevés zsemlemorzsával és egy csipet pirospaprikával. Ezzel a keverékkel megszórom a burgonyák tetejét, és még további kb. 10 percig sütöm, amíg a sajt szépen megpirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is