Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Bundás patiszon

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A patiszont megpucoljuk, a magját kikanalazzuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Megsózzuk, és kicsit állni hagyjuk. A joghurtot, a tojást, a zúzott fokhagymát és a sót elkeverjük, majd annyi lisztet adunk hozzá, hogy a massza palacsintatészta sűrűségű legyen. Egy serpenyőben olajat forrósítunk. A patiszonszeleteket először a joghurtos masszába mártjuk, majd lazán megforgatjuk a kukoricapehelyben, végül mindkét […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.07.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A patiszont megpucoljuk, a magját kikanalazzuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Megsózzuk, és kicsit állni hagyjuk. A joghurtot, a tojást, a zúzott fokhagymát és a sót elkeverjük, majd annyi lisztet adunk hozzá, hogy a massza palacsintatészta sűrűségű legyen.

Egy serpenyőben olajat forrósítunk. A patiszonszeleteket először a joghurtos masszába mártjuk, majd lazán megforgatjuk a kukoricapehelyben, végül mindkét oldalát pirosra sütjük.

Tálaláskor kínálhatjuk natúr joghurttal is, de frissen kisütve önmagában is nagyon finom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is