Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Cordon cukkiniből

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A cordon bleu cukkini változata könnyű, mégis tartalmas fogás, amely tökéletes alternatívája a klasszikus húsos verziónak. A ropogós panír, az olvadt sajt és a sonka íze együtt igazán finom kombinációt ad.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Bagyinszkine Molnar Eva
Beküldte: 2013.09.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A cukkinit felszeleteljük, megsózzuk, és néhány percig állni hagyjuk, hogy levet eresszen. Egy szelet cukkinit leterítünk, ráhelyezünk egy darab sonkát és sajtot, majd egy másik szelettel befedjük. Fogvájóval rögzítjük, hogy sütés közben ne essen szét.

Ezután lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalát. A kész darabokból kivesszük a fogvájót, és frissen, melegen tálaljuk.

Tipp

A panírba keverhetünk reszelt parmezánt vagy szárított fűszereket (pl. oregánót, bazsalikomot), így még ízletesebb lesz. Köretként jól illik hozzá friss saláta vagy fokhagymás tejfölös mártogatós.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Bagyinszkine Molnar Eva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is