Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Cukkinis-burgonyás tócsni

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg krumpli 30 dkg cukkini 1 tojás 2-3 evőkanál liszt 175 g kefir őrölt bors ízlés szerint só ízlés szerint Sütéshez: 4 ek étolaj Elkészítése: A krumplit hámozzuk, lereszeljük. A cukkinit megmossuk és héjasan lereszeljük. Hozzáadjuk a krumplis-cukkinihez a tojást, a lisztet, a kefirt, megsózzuk, megborsozzuk és jól összekeverjük. Serpenyőben étolajat forrósítunk. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2017.08.15.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg krumpli
  • 30 dkg cukkini
  • 1 tojás
  • 2-3 evőkanál liszt
  • 175 g kefir
  • őrölt bors ízlés szerint
  • só ízlés szerint

Sütéshez:

  • 4 ek étolaj


Elkészítése:

A krumplit hámozzuk, lereszeljük. A cukkinit megmossuk és héjasan lereszeljük.

Hozzáadjuk a krumplis-cukkinihez a tojást, a lisztet, a kefirt, megsózzuk, megborsozzuk és jól összekeverjük.

Serpenyőben étolajat forrósítunk. A masszát evőkanál segítségével az olajba tesszük, a kanállal lepényekké simítjuk. Mindkét oldalát kb 5-5 perc alatt szép aranybarnára sütjük fedő alatt.

Szalvétára szedjük, hogy a felesleges zsiradékot leitassuk.

Forrón tálaljuk, mert csak így finom igazán. Adhatunk mellé tejfölt, fokhagymát és sajtos is.

4 nagy darab tócsnim lett, de süthetünk kisebbeket is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is