Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Erdélyi padlizsánkrém

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 padlizsán só bors 1.5 dl majonéz 1 teáskanál mustár 1 vöröshagyma Elkészítése: A padlizsánokat sütőben megsütjük, még melegen lehúzzuk a héjukat, és a turmixgépbe tesszük. A hagymát kockára vágjuk és kevés olajon megpároljuk. Ezt is a padlizsánhoz adjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd péppé turmixoljuk. Mustárral, és majonézzel összekeverjük és pirított bagettre kenve fogyasztjuk.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Kalla58
Beküldte: 2015.02.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 padlizsán
  • bors
  • 1.5 dl majonéz
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 vöröshagyma


Elkészítése:

A padlizsánokat sütőben megsütjük, még melegen lehúzzuk a héjukat, és a turmixgépbe tesszük. A hagymát kockára vágjuk és kevés olajon megpároljuk. Ezt is a padlizsánhoz adjuk.

Sóval, borssal ízesítjük, majd péppé turmixoljuk. Mustárral, és majonézzel összekeverjük és pirított bagettre kenve fogyasztjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is