Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Frankfurti zöldbab

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A 2 cm-es darabokra vágott babot sós vízben megpároljuk. A vékonyra szelt hagymát olajon üvegesre pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és a vékony karikákra vágott virslit hozzátesszük. A lecsurgatott babot elkeverjük a hagymás virslivel, és kicsit lepirítjuk. Sült burgonyával tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.03.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A 2 cm-es darabokra vágott babot sós vízben megpároljuk. A vékonyra szelt hagymát olajon üvegesre pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és a vékony karikákra vágott virslit hozzátesszük. A lecsurgatott babot elkeverjük a hagymás virslivel, és kicsit lepirítjuk. Sült burgonyával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is