Elkészítése
Hozzávalók:
- 80 dkg sütőtök (pucolva és kockákra vágva)
- 4 ek ghí (vagy más zsiradék)
- 1 kk bazsalikom
- 1 kk oregánó
- 1 kk rozmaring
- 1 kk kakukkfű
- só
- bors
Elkészítése:
A ghít (vagy bármilyen más zsiradékot) hevítsük fel egy edényben. Dobjuk rá a sütőtök kockákat. Amikor kezdenek puhulni, adjuk hozzá a fűszereket.
Amikor már teljesen puha, sózzuk, borsozzuk és alaposan forgassuk össze, majd tálaljuk.
[box style=”info”]Tálalhatod chapatival (indiai lepénykenyér) vagy kifőtt tésztával is.
A sütőtök szerintem egy fantasztikus téli zöldség, gyönyörű szép, ízletes, sokáig eltartható és nagyon sok jótékony hatással rendelkezik.[/box]

