Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Fűzfagomba tallérok

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,2 kg fűzfagomba (sárga gévagomba) 1 vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 2 tojás 1 mk őrölt bors 1 kk vegeta 1 kk fűszerpaprika 3 ek liszt 5-6 szál apróra vágott petrezselyemzöld olaj a sütéshez Elkészítése: A friss, fiatal fűzfagombát megmossuk és lecsepegtetjük, majd a felforrt, sós vízbe beletéve 5 percig főzzük. Szűrőben hagyjuk kicsit visszahűlni, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
pontycomb
Beküldte: 2015.05.11.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,2 kg fűzfagomba (sárga gévagomba)
  • 1 vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 tojás
  • 1 mk őrölt bors
  • 1 kk vegeta
  • 1 kk fűszerpaprika
  • 3 ek liszt
  • 5-6 szál apróra vágott petrezselyemzöld
  • olaj a sütéshez


Elkészítése:

A friss, fiatal fűzfagombát megmossuk és lecsepegtetjük, majd a felforrt, sós vízbe beletéve 5 percig főzzük. Szűrőben hagyjuk kicsit visszahűlni, ezalatt kicsepeg belőle a leve.

Húsdarálón ledaráljuk (nagy lyukú tárcsán), összekeverjük az apró kockára vágott vöröshagymával, belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket, jól összekeverjük, és serpenyőben hevített olajba halmokat teszünk, amit a kanállal kissé ellapítunk, és pirosra sütjük!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is