Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Gombapörkölt csőtésztával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát sós, olajos, forró vízben készre főzzük. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd az olajban megpirítjuk, ügyelve, hogy ne égjen meg. Amikor kezd pirulni, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, és majoránnával ízesítjük. Folyamatosan kevergetve 2-3 percig pároljuk, majd felöntjük fél liter vízzel, és felforraljuk. Forráskor beledobunk egy húsleveskockát, és amikor elolvad, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Tukora Melinda
Beküldte: 2013.01.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát sós, olajos, forró vízben készre főzzük. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd az olajban megpirítjuk, ügyelve, hogy ne égjen meg. Amikor kezd pirulni, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, és majoránnával ízesítjük.

Folyamatosan kevergetve 2-3 percig pároljuk, majd felöntjük fél liter vízzel, és felforraljuk. Forráskor beledobunk egy húsleveskockát, és amikor elolvad, a lisztből és tejfölből készült habarással sűrítjük a gombát. Néhány percig még forraljuk, majd levesszük a lángról.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Tukora Melinda
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is