Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Gombavagdalt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük. A gombát egy kis olajon megdinszteljük. Összekeverjük a tojásokkal, a meghámozott és finomra vágott vöröshagymával, a reszelt burgonyával, a gombával, a fokhagymával, a fűszerekkel, és annyi zsemlemorzsával, hogy formázható masszát kapjunk. Nedves kézzel pogácsákat alakítunk belőle, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és kiolajozott tepsibe fektetjük. Előmelegített sütőben sütjük, amíg aranybarnára nem sülnek.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.12.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük. A gombát egy kis olajon megdinszteljük. Összekeverjük a tojásokkal, a meghámozott és finomra vágott vöröshagymával, a reszelt burgonyával, a gombával, a fokhagymával, a fűszerekkel, és annyi zsemlemorzsával, hogy formázható masszát kapjunk. Nedves kézzel pogácsákat alakítunk belőle, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és kiolajozott tepsibe fektetjük. Előmelegített sütőben sütjük, amíg aranybarnára nem sülnek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is