Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gombavagdalt recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 25 dkg gomba
  • 2 közepes méretű burgonya
  • 4 evőkanál napraforgó olaj
  • zsemlemorzsa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 db tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • só
  • bors
Gombavaglalt kép

Elkészítése

A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük. A gombát egy kis olajon megdinszteljük. Összekeverjük a tojásokkal, a meghámozott és finomra vágott vöröshagymával, a reszelt burgonyával, a gombával, a fokhagymával, a fűszerekkel, és annyi zsemlemorzsával, hogy formázható masszát kapjunk. Nedves kézzel pogácsákat alakítunk belőle, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és kiolajozott tepsibe fektetjük. Előmelegített sütőben sütjük, amíg aranybarnára nem sülnek.

https://receptneked.wps.hu/husmentes/gombavagdalt/