Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Gombával töltött cékla

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 kicsi cékla 15 dkg gomba 5 dkg feta sajt 1,5 dl joghurt 2 ek olívaolaj 10 dkg füstölt sajt ételízesítő ízlés szerint Elkészítése: A céklát alaposan megmossuk, majd puhára főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk. A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük és ételízesítővel fűszerezzük. A cékla tetejét levágjuk, a közepét egy kiskanállal kivájjuk. A párolt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2016.04.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 kicsi cékla
  • 15 dkg gomba
  • 5 dkg feta sajt
  • 1,5 dl joghurt
  • 2 ek olívaolaj
  • 10 dkg füstölt sajt
  • ételízesítő ízlés szerint


Elkészítése:

A céklát alaposan megmossuk, majd puhára főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk.

A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük és ételízesítővel fűszerezzük.

A cékla tetejét levágjuk, a közepét egy kiskanállal kivájjuk. A párolt gombát a céklákban elosztjuk, teszünk bele feta sajtot is.

Egy jénai tálat vajjal kikenünk, egymás mellé tesszük a céklákat, leöntjük natúr joghurttal, reszelünk rá füstölt sajtot, és 200 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is