Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gombával töltött cékla recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 kicsi cékla
  • 15 dkg gomba
  • 5 dkg feta sajt
  • 1,5 dl joghurt
  • 2 ek olívaolaj
  • 10 dkg füstölt sajt
  • ételízesítő ízlés szerint


Elkészítése:

A céklát alaposan megmossuk, majd puhára főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk.

A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük és ételízesítővel fűszerezzük.

A cékla tetejét levágjuk, a közepét egy kiskanállal kivájjuk. A párolt gombát a céklákban elosztjuk, teszünk bele feta sajtot is.

Egy jénai tálat vajjal kikenünk, egymás mellé tesszük a céklákat, leöntjük natúr joghurttal, reszelünk rá füstölt sajtot, és 200 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük.

https://receptneked.wps.hu/husmentes/gombaval-toltott-cekla/