Elkészítése
A karfiolt rózsáira szedjük, majd sós vízbe puhára főzzük. Vajban vagy margarinban arany barnára pirított morzsával meghintjük, és a kissé felhevített tejföllel leöntjük.
A karfiolt rózsáira szedjük, majd sós vízbe puhára főzzük. Vajban vagy margarinban arany barnára pirított morzsával meghintjük, és a kissé felhevített tejföllel leöntjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A karfiolt rózsáira szedjük, majd sós vízbe puhára főzzük. Vajban vagy margarinban arany barnára pirított morzsával meghintjük, és a kissé felhevített tejföllel leöntjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.