Elkészítése
A zsíron megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát. Megszórjuk paprikával, beletesszük a rózsáira szedett karfiolt, sózzuk, felöntjük kevés vízzel, és lefedve puhára pároljuk. Rizs vagy burgonya körettel tálaljuk.
A zsíron megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát. Megszórjuk paprikával, beletesszük a rózsáira szedett karfiolt, sózzuk, felöntjük kevés vízzel, és lefedve puhára pároljuk. Rizs vagy burgonya körettel tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A zsíron megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát. Megszórjuk paprikával, beletesszük a rózsáira szedett karfiolt, sózzuk, felöntjük kevés vízzel, és lefedve puhára pároljuk. Rizs vagy burgonya körettel tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.