Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Medvehagymás rántott karfiol

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük. A felvert tojásba beleaprítjuk a medvehagymát. A kihűlt és lecsepegtetett karfiolt beleforgatjuk a lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába, majd forró olajban kisütjük. A sonkamártáshoz lassú tűzön felolvasztjuk a margarint, majd összekeverjük a liszttel, felengedjük tejföllel. Hozzáadjuk az apróra vágott sonkát, végül mindezt összekeverjük 2 tojássárgájával és az egészet […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.12.

Hozzávalók

Sonkamártáshoz

Elkészítése

A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük.

A felvert tojásba beleaprítjuk a medvehagymát.

A kihűlt és lecsepegtetett karfiolt beleforgatjuk a lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába, majd forró olajban kisütjük.

A sonkamártáshoz lassú tűzön felolvasztjuk a margarint, majd összekeverjük a liszttel, felengedjük tejföllel. Hozzáadjuk az apróra vágott sonkát, végül mindezt összekeverjük 2 tojássárgájával és az egészet sűrűre főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is