Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Padlizsán fokhagymás bundában

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A kockára vágott padlizsánt besózzuk, majd átfordítjuk és újra megsózzuk, hogy levet eresszen. Miután levet eresztett, jól megszárítjuk, majd megforgatjuk majoránnal ízesített lisztben és tojásban, amit előzőleg a hagymával együtt felhevítünk. Olajban kisütjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.07.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A kockára vágott padlizsánt besózzuk, majd átfordítjuk és újra megsózzuk, hogy levet eresszen. Miután levet eresztett, jól megszárítjuk, majd megforgatjuk majoránnal ízesített lisztben és tojásban, amit előzőleg a hagymával együtt felhevítünk. Olajban kisütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is