Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Parasztreggeli

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók 4 főre: 1 nagy főtt krumpli 10 dkg húsos szalonna 10 dkg füstölt sonka 1 nagy hagyma 1 nagy paprika 8 tojás 1 csokor petrezselyem Só, bors, pirospaprika Elkészítése: A szalonnát felcsíkozzuk, egy nagy serpenyőben elkezdjük kiolvasztani a zsírját Mikor majdnem kész, hozzáadjuk a durvára vágott hagymát és a felkockázott sonkát, paprikát és krumplit. […]

Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
bluesun
Beküldte: 2016.04.25.

Elkészítése

Hozzávalók 4 főre:

  • 1 nagy főtt krumpli
  • 10 dkg húsos szalonna
  • 10 dkg füstölt sonka
  • 1 nagy hagyma
  • 1 nagy paprika
  • 8 tojás
  • 1 csokor petrezselyem
  • Só, bors, pirospaprika


Elkészítése:

A szalonnát felcsíkozzuk, egy nagy serpenyőben elkezdjük kiolvasztani a zsírját

Mikor majdnem kész, hozzáadjuk a durvára vágott hagymát és a felkockázott sonkát, paprikát és krumplit.

Addig pirítjuk így együtt kevergetve, míg a hagyma üveges lesz, a sonka és a krumpli pedig itt-ott megpirul.

Közben a tojásokat elhabarjuk egy nagyon kis sóval (a szalonna és a sonka is sós!), szép adag borssal és egy csipet pirospaprikával.

A serpenyőbe öntjük, közepesre vesszük a lángot és időnként megkeverve ízlés szerinti állagúra sütjük.

Tálaláskor megszórjuk a felaprított petrezselyemmel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
bluesun
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is