Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Petrezselymes sárgarépa berét recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 3 szál sárgarépa (leleszelve)
  • 1 tojás
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 4 evőkanál finomliszt
  • 1 kávéskanál bors
  • só
  • 1 dl olaj a sütéshez (kb)

Elkészítése

A répát tisztítás után nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Egy tálban összekeverjük a felvert tojással, a finomra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal és a liszttel.

Egy serpenyőben felhevítjük az olajat. Evőkanállal beletesszük a masszát és kissé ellapítjuk. Mindkét oldalát ropogósra sütjük, majd papírtörlőre szedjük.

https://receptneked.wps.hu/husmentes/petrezselymes-sargarepa-beret/