Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Petrezselymes-tejszínes karfiol

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karfiolt rózsáira szedjük. 2l vizet forralunk, sózzuk és a citromlével ízesítjük, majd 2 percig főzzük benne a karfiolt, majd jeges vízben lehűtjük. A húslevest a tejszínnel felforraljuk, sóval és borssal ízesítjük. A petrezselymet finomra vágjuk. Mikor felforrt a leves a tejszínnel, hozzáadjuk a karfiolt is( addig főzzük, míg meg nem fő teljesen a karfiol). […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.06.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A karfiolt rózsáira szedjük. 2l vizet forralunk, sózzuk és a citromlével ízesítjük, majd 2 percig főzzük benne a karfiolt, majd jeges vízben lehűtjük. A húslevest a tejszínnel felforraljuk, sóval és borssal ízesítjük. A petrezselymet finomra vágjuk. Mikor felforrt a leves a tejszínnel, hozzáadjuk a karfiolt is( addig főzzük, míg meg nem fő teljesen a karfiol). Megszórjuk a petrezselyemmel, és a tűzről lehúzva darabokban hozzáadjuk a vajat.

Kiváló köretnek és vegetáriánusoknak is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is