Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Pirított gomba fokhagymával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 500 g csiperke gomba 6 gerezd fokhagyma só őrölt bors 4 ek olívaolaj citromlé petrezselyemzöld Elkészítése: A gombákat megmossuk, leszárítjuk, törzsét kitörjük. Egy wokban olajat hevítünk majd beletesszük a gombafejeket, törzseket és a vékonyra felszeletelt fokhagymákat. Megsózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal és gyakran kevergetve, rázogatva kb. 10-15 perc alatt aranybarnára pirítjuk. Citromlevet facsarunk rá […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.01.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 500 g csiperke gomba
  • 6 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors
  • 4 ek olívaolaj
  • citromlé
  • petrezselyemzöld


Elkészítése:

A gombákat megmossuk, leszárítjuk, törzsét kitörjük. Egy wokban olajat hevítünk majd beletesszük a gombafejeket, törzseket és a vékonyra felszeletelt fokhagymákat. Megsózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal és gyakran kevergetve, rázogatva kb. 10-15 perc alatt aranybarnára pirítjuk.

Citromlevet facsarunk rá és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Friss bagettel vagy köretként azonnal tálaljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is