Elkészítése
A cukkiniket vágjuk fel vékony szeletekre, majd forró zsiradékon süssük meg mindkét oldalukat hirtelen, amíg aranybarna nem lesz. Miután megsültek, tegyünk egy réteg cukkinit a tepsi aljára.
A hagymákat pucoljuk meg, szeleteljük fel, majd kevés zsiradékon pirítsuk üvegesre. Ha a hagyma elkészült, simítsuk rá a cukkinirétegre a tepsiben.
Ezután a paradicsomokat szeleteljük fel, és tegyük a hagymaréteg tetejére. Végül fedjük be az egészet egy újabb réteg cukkinivel.
Szórjuk meg az étel tetejét reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben süssük addig, amíg a paradicsom meg nem puhul, és a sajt szépen ráolvad. Ez körülbelül 20 percet vesz igénybe. Tálalás előtt hagyjuk kicsit hűlni, hogy az ízek összeérjenek.
