Elkészítése
A vöröshagymát megdinszteljük, majd egy tűzálló tálba tesszük. Hozzáadjuk a megmosott rizst, a mexikói zöldségkeveréket, sózzuk, vegetával ízesítjük, és 2 dl vizet öntünk hozzá. Lefedjük, majd hideg sütőbe tesszük. 200 fokon 45 percig sütjük.
Közben a karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük, majd sós vízben megfőzzük. A cukkinit karikákra vágjuk, és olajon megdinszteljük.
Miután minden hozzávaló elkészült, tepsiben rétegezzük őket. Először a cukkini, majd a mexikói zöldséges rizs kerül rá, végül a brokkoli és a karfiol. Az egészet meglocsoljuk tejföllel, és reszelt sajttal szórjuk meg a tetejét.
200 fokos sütőben kb. 30 perc alatt pirosra és ropogósra sütjük. Céklával tálalva különösen ízletes.
