Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Sajtos bundában sült fekete retek

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 20 dkg fekete retek 3 tojás 2 ek tejföl 2 dl tej 1 kk ételízesítő 2 ek napraforgó olaj 10 dkg sajt Elkészítése: A retkeket meghámozzuk és felszeleteljük. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a tejet, ízlés szerint ételízesítőt és a reszelt sajt felét, majd alaposan összekeverjük. Beleforgatjuk a szeletelt retket és olajjal kikent, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2016.04.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 20 dkg fekete retek
  • 3 tojás
  • 2 ek tejföl
  • 2 dl tej
  • 1 kk ételízesítő
  • 2 ek napraforgó olaj
  • 10 dkg sajt


Elkészítése:

A retkeket meghámozzuk és felszeleteljük.

A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a tejet, ízlés szerint ételízesítőt és a reszelt sajt felét, majd alaposan összekeverjük. Beleforgatjuk a szeletelt retket és olajjal kikent, kisebb tepsibe tesszük sorakoztatjuk. A tetején elosztjuk a maradék reszelt sajtot.

Fóliával letakarva 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után még pár percig pirítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is