Elkészítése
A rózsáira szedett karfiolt sós vízbe megfőzzük, majd kivajazott tűzálló tálba tesszük. A karfiol főzőlevét elkeverjük a paradicsompürével, és leöntjük vele a karfiolt. Tetejét meghintjük reszelt sajttal, és sütőben 25 percig sütjük.
A rózsáira szedett karfiolt sós vízbe megfőzzük, majd kivajazott tűzálló tálba tesszük. A karfiol főzőlevét elkeverjük a paradicsompürével, és leöntjük vele a karfiolt. Tetejét meghintjük reszelt sajttal, és sütőben 25 percig sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A rózsáira szedett karfiolt sós vízbe megfőzzük, majd kivajazott tűzálló tálba tesszük. A karfiol főzőlevét elkeverjük a paradicsompürével, és leöntjük vele a karfiolt. Tetejét meghintjük reszelt sajttal, és sütőben 25 percig sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.