Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Sült batáta házi csalamádéval

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A batákat megtisztítjuk, majd hasábokra vágjuk. Egy tálba tesszük sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk kevés olajjal. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük úgy, hogy egy soron legyenek (ne legyenek egymáson). A sütőt 180 fokra előmelegítjük és betoljuk a tepsit, majd 25 percig vagy addig sütjük, amíg enyhén megpirul. Tálalásnál a tányérra rakjuk a sült batáta hasábokat és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Szekeres Lajosne Klari
Beküldte: 2020.12.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A batákat megtisztítjuk, majd hasábokra vágjuk. Egy tálba tesszük sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk kevés olajjal.

Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük úgy, hogy egy soron legyenek (ne legyenek egymáson).

A sütőt 180 fokra előmelegítjük és betoljuk a tepsit, majd 25 percig vagy addig sütjük, amíg enyhén megpirul.

Tálalásnál a tányérra rakjuk a sült batáta hasábokat és csalamádét teszünk mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Szekeres Lajosne Klari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is