Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Sztrapacska

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A meghámozott burgonyát kislyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a felét az olajnak, lisztet, sózzuk, borsozzuk, és csak annyi vizet adunk hozzá, amennyit éppen felvesz. Kiszaggatjuk, majd forró, sós vízbe kifőzzük. Leöblítjük, és a maradék olajba öntjük. A juhtúrót a tetejére morzsoljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.05.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A meghámozott burgonyát kislyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a felét az olajnak, lisztet, sózzuk, borsozzuk, és csak annyi vizet adunk hozzá, amennyit éppen felvesz. Kiszaggatjuk, majd forró, sós vízbe kifőzzük. Leöblítjük, és a maradék olajba öntjük. A juhtúrót a tetejére morzsoljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Szlovák Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is