Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük. Amíg a burgonya a levét ereszti, addig a apróra vágott vöröshagymát megpároljuk kevés olajon. Ha a burgonya levet eresztett, akkor kinyomkodjuk. A petrezselymet apróra vágjuk, majd hozzáadjuk a reszelt burgonyához a tojással, liszttel, tejföllel, pirospaprikával, szerecsendióval, zúzott fokhagymával, sajttal együtt. A hagymát csak akkor adjuk hozzá, ha kihűlt. Az egészet […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kezer Imre
Beküldte: 2018.01.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát meghámozzuk és lereszeljük.

Amíg a burgonya a levét ereszti, addig a apróra vágott vöröshagymát megpároljuk kevés olajon.

Ha a burgonya levet eresztett, akkor kinyomkodjuk.

A petrezselymet apróra vágjuk, majd hozzáadjuk a reszelt burgonyához a tojással, liszttel, tejföllel, pirospaprikával, szerecsendióval, zúzott fokhagymával, sajttal együtt. A hagymát csak akkor adjuk hozzá, ha kihűlt. Az egészet jól összedolgozzuk és letakarva pár percre hűtőbe tesszük.

Egy serpenyőben olajat forrósítunk, majd kanállal belszaggatjuk a masszát és kissé ellapítjuk. Mindkét oldalát aranybarnára sütjük.

Tálaláskor tejfölt kínálunk hozzá.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kezer Imre
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is