Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Töltött burgonya kosárkák

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg burgonya 25 dkg vörös bab konzerv 2 közepes lilahagyma 5 ek napraforgó olaj só ízlés szerint 2 dl főzőtejszín Elkészítése: A burgonyát héjastól megfőzzük. Amikor megfőtt és kihűlt megpucoljuk. A megtisztított burgonya alját levágjuk, hogy megálljon. Tetejéből kétoldalt egy-egy cikket kivágunk úgy, hogy a kosárka fogantyúja megmaradjon és a burgonya közepét kivájjuk. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.08.02.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 25 dkg vörös bab konzerv
  • 2 közepes lilahagyma
  • 5 ek napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • 2 dl főzőtejszín


Elkészítése:

A burgonyát héjastól megfőzzük. Amikor megfőtt és kihűlt megpucoljuk.

A megtisztított burgonya alját levágjuk, hogy megálljon. Tetejéből kétoldalt egy-egy cikket kivágunk úgy, hogy a kosárka fogantyúja megmaradjon és a burgonya közepét kivájjuk.

A hagymákat megpucoljuk, felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. A babkonzervet leszűrjük, leöblítjük és rátesszük a hagymára, ízlés szerint sózzuk és sütjük. Ha kell szükség esetén kevés vizet lehet alá önteni.

A tejszínt kikeverjük a liszttel és amikor elkészült a bab, besűrűsítjük vele. A kosárkákat babos töltelékkel megtöltjük, olajjal kikent tepsibe tesszük és pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is