Elkészítése
Hozzávalók:
- 2 darab cukkini
- 200 g vegyes zöldség (cukorborsó, sárgarépa, brokkoli, hagyma, paprika)
- 100 g gomba
- 3 ek olívaolaj
- só
- bors
- bazsalikom
- oregánó
- 100 g mozzarella
- 1 paradicsom
Elkészítése:
A cukkinit megmossuk, kettévágjuk és a közepét egy kiskanál segítségével kikaparjuk. Kevés olajon megpároljuk a hagymát, a kikapart cukkinit és az apróra vágott zöldségeket, gombát. Megszórjuk sóval, borssal, bazsalikommal és oregánóval. Ezzel töltjük meg a cukkiniket. A tetejükre szeletelt mozzarellát és paradicsomkarikákat teszünk.
Sütőedénybe tesszük a megtöltött cukkiniket, öntünk alá 100 ml vizet elkeverve 3 kanál olívaolajjal és egy csipet sóval. Forró sütőben alufóliával letakarva 25 percet sütjük, majd levesszük a fóliát és még 15-20 percre visszatesszük. Melegen kínáljuk.

