Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Töltött gombafejek májas, gombás, krémsajtos töltelékkel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 0,5 kg közepes nagyságú gomba 2 csirkemáj fél vöröshagyma 5 dkg bacon 10 dkg krémsajt só őrölt bors A panírozáshoz: teljes kiőrlésű liszt tojás rozsos zsemlemorzsa A sütéshez: étolaj Elkészítése: A csirkemájat és a gombaszárakat ledaráljuk, vagy nagyon apróra vágjuk. A hagymát és a bacont apró kockákra vágjuk. A bacont lepirítjuk, megdinszteljük rajta a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2015.03.16.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg közepes nagyságú gomba
  • 2 csirkemáj
  • fél vöröshagyma
  • 5 dkg bacon
  • 10 dkg krémsajt
  • őrölt bors

A panírozáshoz:

  • teljes kiőrlésű liszt
  • tojás
  • rozsos zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj


Elkészítése:

A csirkemájat és a gombaszárakat ledaráljuk, vagy nagyon apróra vágjuk. A hagymát és a bacont apró kockákra vágjuk.

A bacont lepirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a májat, sózzuk, borsozzuk, és megsütjük.

Rátesszük a gombát, és addig pároljuk, míg a leve elfő. Hagyjuk kihűlni, majd belekeverjük a krémsajtot.

A májas tölteléket a gombafejekbe töltjük, kettőt-kettőt összefordítunk, és bepanírozzuk.

Bő olajban közepes tűzön kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

[box style=”info”]Köretnek párolt zöldséget és tartárt, vagy hamis tartárt / ízesített joghurtot/ készíthetünk mellé.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is