Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Töltött pogácsa

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát meggyúrjuk és kelesztjük. Amíg kel, az apróra vágott hagymát olajon megpároljuk, sóval és borssal ízesítjük, vagy a reszelt káposztát pároljuk, szintén borssal és egy kevés cukorral. Mikor a tészta megkelt, kinyújtjuk, a tölteléket rákenjük a felére, majd a másik felét ráhajtjuk. A tepsi méretére vágjuk, és ott kockára vágva tojással megkenjük. Hagyjuk egy […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát meggyúrjuk és kelesztjük. Amíg kel, az apróra vágott hagymát olajon megpároljuk, sóval és borssal ízesítjük, vagy a reszelt káposztát pároljuk, szintén borssal és egy kevés cukorral. Mikor a tészta megkelt, kinyújtjuk, a tölteléket rákenjük a felére, majd a másik felét ráhajtjuk.

A tepsi méretére vágjuk, és ott kockára vágva tojással megkenjük. Hagyjuk egy kicsit kelni, majd 180 fokon aranysárgára sütjük. Nagyon finom, és nem szárad ki, mint a kelt tészták általában. Napokig omlós marad.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is