Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Töltött tök

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 db zsenge tök 0,5 kg darált hús 1 közepes vöröshagyma 15 dkg húsos szalonna 1 gerezd fokhagyma 2,5 dl tejföl 20 dkg trappista sajt só, bors szerecsendió 1 csomag kapor 0,5 dl olaj Elkészítése: A tököt félbevágjuk, megtisztítjuk, belét kikaparjuk. A vöröshagymát kockára vágjuk és a szalonnával együtt üvegesre pirítjuk.Hozzáadjuk a darált húst, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
kovacsnekrisztinacsutoras
Beküldte: 2014.05.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 db zsenge tök
  • 0,5 kg darált hús
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 15 dkg húsos szalonna
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2,5 dl tejföl
  • 20 dkg trappista sajt
  • só, bors
  • szerecsendió
  • 1 csomag kapor
  • 0,5 dl olaj


Elkészítése:

A tököt félbevágjuk, megtisztítjuk, belét kikaparjuk.

A vöröshagymát kockára vágjuk és a szalonnával együtt üvegesre pirítjuk.Hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig pirítjuk, majd megszórjuk a fűszerekkel.

Ha kész, kicsit kihűtjük, majd belekanalazzuk a kivájt tökbe.

Rásimítjuk a tejfölt, meghintjük reszelt sajttal és előmelegített sütőben, először fólia alatt sütjük kb. 15 percig.

Ha a villát beleszúrva puhának találjuk a tököt, levesszük a fóliát és pirosra sütjük.

Finom, gyorsan elkészíthető egytálétel.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
kovacsnekrisztinacsutoras
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is