Elkészítése
Hozzávalók:
- 20 dkg főtt tészta
- 10-10 dkg paradicsom, zöldpaprika, gomba, sárgarépa, petrezselyemgyökér
- 1 szál póréhagyma vagy 1 fej vöröshagyma
- étolaj vagy vaj
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 gerezd fokhagyma
- szerecsendió
- curry
- só
- bors
- és
- ketchup
Elkészítése:
A tisztított zöldségeket felaprítjuk, majd a fűszerekkel összekeverjük.
Teflonserpenyőben a zsiradékot felhevítjük és jól átforgatjuk benne a zöldségeket (én kicsit lefedem amíg a levét el nem főtte és a zöldségek meg nem pirultak).
Hozzáadjuk a ketchupot és még pár percig pároljuk, majd a főtt tésztával összeforgatjuk.
A mennyiségen és az alapanyagon tetszés szerint lehet változtatni. Bármi elhagyható, pl a gomba, vagy mehet bele csirkemell is (ekkor előbb a csirkemellet forgatjuk át a zsiradékban).
Jó étvágyat hozzá!

