Elkészítése
A meghámozott almákat negyedekbe vágjuk, kevés vízzel a cukorral és a citrom karikákkal puhára pároljuk.
A citromot kiszedjük és az almát áttörjük, jéghidegen isteni!
A meghámozott almákat negyedekbe vágjuk, kevés vízzel a cukorral és a citrom karikákkal puhára pároljuk. A citromot kiszedjük és az almát áttörjük, jéghidegen isteni!
A meghámozott almákat negyedekbe vágjuk, kevés vízzel a cukorral és a citrom karikákkal puhára pároljuk. A citromot kiszedjük és az almát áttörjük, jéghidegen isteni!
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A meghámozott almákat negyedekbe vágjuk, kevés vízzel a cukorral és a citrom karikákkal puhára pároljuk.
A citromot kiszedjük és az almát áttörjük, jéghidegen isteni!
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.