Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Ananász bólé recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 üveg édes fehérbor
  • 2 dl vodka
  • 2 doboz ananász konzerv
  • 10 dkg mazsola
  • 1 dl rum
  • szegfűszeg
  • 1 citrom
  • 1 narancs
  • fahéj
  • 1 üveg édes fehér pezsgő

Elkészítése

A mazsolát beáztatjuk a rumba, érdemes legalább 1-2 órát állni hagyni, hogy jól megszívja magát.

Egy bólés tálba öntjük a bort, beleöntjük a darabolt ananász konzerveket, a rumos mazsolát.

A fűszereket kevés vízben felforraljuk, leszűrjük, kihűtjük és a tálba öntjük. A citromnak a héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk és a többi hozzávalóhoz adjuk.

Tálaláskor felöntjük a pezsgővel és narancskarikát kínálunk hozzá.

https://receptneked.wps.hu/italok/ananasz-bole/