Elkészítése
A porcukrot, a kakaóport, a vaníliás cukrot és a sűrített tejet simára keverjük, végül hozzáöntjük a fekete kávét és a rumot. Pár szem meggyel még lehet dúsítani, így pikánsabb lesz, de meggy nélkül is nagyon finom.
A porcukrot, a kakaóport, a vaníliás cukrot és a sűrített tejet simára keverjük, végül hozzáöntjük a fekete kávét és a rumot. Pár szem meggyel még lehet dúsítani, így pikánsabb lesz, de meggy nélkül is nagyon finom.
A porcukrot, a kakaóport, a vaníliás cukrot és a sűrített tejet simára keverjük, végül hozzáöntjük a fekete kávét és a rumot. Pár szem meggyel még lehet dúsítani, így pikánsabb lesz, de meggy nélkül is nagyon finom.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A porcukrot, a kakaóport, a vaníliás cukrot és a sűrített tejet simára keverjük, végül hozzáöntjük a fekete kávét és a rumot. Pár szem meggyel még lehet dúsítani, így pikánsabb lesz, de meggy nélkül is nagyon finom.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.