Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A habtejszínt, a kakaóport, a cukrot és az aromát egy lábasba öntjük, majd lassú tűzön csomómentesre keverjük, és körülbelül 5 percig felforraljuk. Amikor már forr, hozzáadjuk a tortadarát vagy a kockára tört étcsokoládét. Addig melegítjük a tűzön, amíg a csokoládé teljesen el nem olvad és a massza sima, csomómentes nem lesz. Lehúzzuk a tűzről, és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Tukora Melinda
Beküldte: 2013.01.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A habtejszínt, a kakaóport, a cukrot és az aromát egy lábasba öntjük, majd lassú tűzön csomómentesre keverjük, és körülbelül 5 percig felforraljuk. Amikor már forr, hozzáadjuk a tortadarát vagy a kockára tört étcsokoládét. Addig melegítjük a tűzön, amíg a csokoládé teljesen el nem olvad és a massza sima, csomómentes nem lesz.

Lehúzzuk a tűzről, és fél órán át hűlni hagyjuk. Amikor már csak langyos, hozzáadjuk a rumot, majd teljesen kihűtjük. Amikor teljesen kihűlt, üvegbe öntjük, és szükség esetén átszűrjük, hogy még simább legyen az állaga. Végül 1-2 órára hűtőbe tesszük, ha gyorsan szeretnénk fogyasztani, de néhány nap múlva válik igazán finommá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Valentin napi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Tukora Melinda
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is